Sayfalar

İnternetten En Ucuzunu Almanın Sırrı!


İnternetten En Ucuzunu Almanın Sırrı!
İnternet üzerinden alışveriş yapmak sizi korkutuyor mu? Dünya çapında ünlü bir markaya ait herhangi bir üründe neden fazla indirim olsun diye düşünenler arasında mısınız? Hatta bu indirimlere inanmayan ancak inanmak isteyenlerden misiniz? O zaman size bu konuda hakkında bazı detayları açıklayalım. Belki bu sayede siz de indirimlerden ve avantajlardan yararlanabilirsiniz. En azından daha fazla fırsat kaçırmadan.

İnternet artık en ücra köşelere dahi ulaşıyor. Ünlü markalar da bunun bilincinde. Fırsat siteleri sayesinde artık "daha fazla ürün üretiyor" ve daha ucuza satmak için "fırsat sitelerini" tercih ediyor. Ulaşmak istedikleri kitle ise mağaza açamadıkları bölgelerde yaşayan ya da mağazaya gidecek vakti olmayan insanlar. İndirimlerin ana kaynağı ise yüksek toptan alımlar, mağaza (kira, elektrik vs) ve eleman giderlerinin sanal alışveriş sitelerinde olmaması diyebiliriz. Bu konu size mantıklı geldiyse o zaman alışveriş yapmaya başlayalım. Ancak her zaman olduğu gibi, önce güvenlik diyoruz! Çünkü internette online mağazaların güvenilir olması, sizin bilgisayarınızın da güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Siz, ne olursa olsun mutlaka online güvenliğinizi ve hesaplarınızın güvenliğini sağlamalısınız. Eğer hesaplarınzın güvenliği hakkında daha fazla bilgi siterseniz, daha önce bu konuda yazdığımız “İnternet Hesaplarınızı Güvende Tutun!”  başlıklı yazımıza buradan ulaşıp okuyabilirsiniz.
Alışveriş yaparken daha ucuz ödemek için bu aralar indirim kuponu furyası var. Bu indirim kuponlarına inanmayan ve "indirim falan yok" diyenler internetten alışveriş yapmasına rağemen daha fazla indirimi malesef kaçırıyor. İndirimdeyken bile daha fazla ödeyenlerden olmamak için indirim kuponlarını dikkate alın. Türkiye'de Fırsat Kupon, Kupon Sihirbazı gibi birçok site var. Bu siteler bu konuda size yardımcı olacak.
Alışveriş yapmaya nereden başlamak istersiniz? Bu yaz canlı renklerin trend olduğunu biliyoruz. Erkek ve kadınların yaz aylarında en çok gömlek ve tişört giydiğini de tahmin edebiliyoruz. Ünlü markalar bu konuda biraz daha dikkatli. Bu yaz hem kaliteli hem de şık bir tişört ya da gömlek veya denim kıyafetlerden biri ulaşmak için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz. Eminim ki aradığınız o şık model bitmeden siz de sipariş verenler arasında olacaksınız.
Giyinmek güzel ama güzel kokmak da güzel. Kozmetik ürünlerinden bahsediyorum. Bu yaz ünlü markalar ile geçtiğiniz sokaklarda havanıza hava katmak için parfüm şart. O zaman Lidyana ve Mizu bu konuda size iyi fiyatlar sunacak.
Alışveriş yapma devam edelim. Türkiye'de giyim/kıyafet/ takı ve kozmetik gibi alanlara girmeyen elektronik ağırlıklı ya da günlük hayatta ihtiyaçlara yönelik ürünlere ulaşmak için Hizlial'a göz atabilirsiniz. Hizlial, "en iyi fiyat" garantisi verir gibi özel indirimler sunuyor.  Televizyondan telefona aradığınız her şey  burada. Hizlial'da aradığını bulamayanlar ise Klisa ve Hepsiburada adresine de göz atabilir.

Moda sektöründen kozmetik sektörüne, hamile giyimden çocuk oyuncaklarına, elektronik ürünlerden müzik aletlerine aradığınız her şey sanal alışveriş sitelerinde. Yani "bu ürün şurada daha ucuz" devri bitiyor ve artık "bu ürün internette daha ucuz" devri başlıyor. Size de bu ürünleri daha ucuza almak ve bu avantajlardan yararlanmak kalıyor. Tabii hala daha fazla ödemek istemiyorsanız.
Son olarak size farklı bir yöntemden bahsedeceğim. Türiye'de birçok alışveriş sitesinin olduğu malum. Ancak bu siteler ne kadar güvenli, sipariş verdiğiniz ürünler kaç günde size teslim olur, teslim olunan ürünler gerçekten orijinal midir yoksa sahte midir bilemeyiz. Bilmek için ise denemek gerekir. Risk almak istemeyenler ise tanınmış sitelerden alışveriş yapmaya devam eder. Size güvenilir alışveriş sitelerinin bulunduğu bir site önereceğim.  Daha önce bahsettiğimiz Kupon Sihirbazı isimli site (siteye gitmek için tıklayın) gerek güvenilirlik, gerekse kullanım kolaylığı açısından gerçekten favorilerim arasında. Özellikle hergün bakma ihtiyacı duyanlardan iseniz sık kullanılanlara ekleyip her online alışveriş öncesinde bir kupon kontrolü yapabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz ürün için herhangi kategoriden birini seçebilir ve aktif olarak devam eden bir hediye çekine ulaşabilirsiniz. Siteler arasında arama yaparak size en uygun olanına ulaşabilirsiniz. Kupon Sihirbazı gibi daha birçok fırsat sitesi var aslında, ama Amerika’yı tekrar keşfetmeye lüzum var mı o tartışılır!

0 yorum: