Sayfalar

Vücut Geliştirme ve Diyet Android Uygulaması



Günümüzde spor vazgeçilmez bir hale geldi. Hem aktivite hemde sağlık açısından oldukça ilgi görüyor. Fitness salonları dolup taşıyor. Yaz günleri kış günlerine göre daha fazla kalabalık oluyor. Soğukta insanlar kalkıp gitmeye eriniyor, terliyorlar ve hasta olmaktan korkuyorlar. Bir yandan da vücudunu ve sağlığını zinde tutmaya çalışıyorlar. Yediğiniz yiyeceklere göre kalori ve kilo hesaplama bu programın içerisinde yer alıyor. Kas gelişimleri için önemli ip uçları var. Kullanan kişi sayısı oldukça az. Şimdiye kadar toplam 1010 defa indirilmiş(an itibari ile).Bayanlar için ideal bir uygulama. Çok detaylı değil tabi ki. Geliştirilmeye açık bir program. Bir logosu bulunmuyor ve bu eski prestij, keşke bir logosu olsaydı. 5 üzerinden toplam 4.4 ortalama oy ile indirilmeye devam ediyor.

İndirme adresi.

Kullanıcı Yorumları:


1. indirilebilir
2 yıldır body yapan bir kullanıcı olarak söylüyorum ki temel hareketlerin hepsi gösterilmiş ve anlatılmış iyi bir uygulama fakat geliştirilmeye kesinlikle ihtiyacı vardır.

2. Bir kaç problem
Günde kaç kez bu hareketleri yapacağımızı da yazsa daha iyi olurdu. Bir kaç imla hatası gördüm ve popo yerine kalça kullanılması daha yerinde olur. Ayrıca resmi daha düzgün bir şey olur bir erkeğin telefonunda uygunsuz gözükebiliyor.

3.  Güzel ama geliştirilmeli
Gayet güzel bir uygulama biraz daha geliştirilirse daha güzel olur mesela animasyon koyulabilir videolar koyulabilir kaç set yapılacak diye bilgi verilebilir set şekli piramidi gibi mi yoksa set başı ağırlık arttırarak mı yapılabilir gibi bilgiler içerirse daha güzel olur ayrıca kaynak için bodyforumtr den çok detaylı bilgiler alınıp bu programa eklenebilir programın geliştireceğini umut edip 5 yıldız veriyorum

4.  Başarılı
Başarılı bir uygulama. Ancak bazı eksiklikler var. Yorumlarda da zaten belirtilmiş. imla hatalari fazla önemli değil. ama animasyonlu ve günde kaç kez ye kaç dakika yapılacağı kaç günde bir bu sürelerin uzatılacağı yazılırsa çok daha güzel olabilir.  Ayrıca resmide değiştirin lütfen

5.  Orta
Bir antrenör olarak öğrencilere tavsiye edilebilecek uygulama yalnız diyet ve ideal kilo hesaplaması diyetisyenin işi bu arada eksik hareketlerde var (: birde yorumlarda kaçar set olduğunu yazsaydınız diyen arkadaşlar her vücuda göre set sayısı değişir ama genel tabir 3 x12 dir.

6. Geliştirilmeli!
Mesela aletler olmadan nasıl yapacağı gibi bir başlıklı alternatif zayıflar için kilo nasıl alınır vs. Amblem yanlış anlaşılmaya açık bir durum değişiklik ve geliştirilmesi durumunda çok iyidir. Emeğine sağlık.

7.  Yemek
Spora başlarken hangi gıdalardan uzak durmalıyız hangi gıdalardan günde kac oğün almalıyız gibi şeyler de yazsa güzel olurdu ama yinede iyi.

8.  Bu program adam öldürür
Ağabey siz manyak mısınız? Nasıl bir uygulama bu? Protein içermeyen diyet programı vermiş 10 günde 5 kilo diyor. Hem o kilo gitmez hem zararlı yani. sonra ideal kilo hesaplıyo kime göre neye göre? yağ oranını sormadan ideal kilon bu diyor. berbat uygulama spordan anlayanlar indirmesin cahil işi

9. Kof-ti
jefit veya virtuagym gibi uygulamalar varken bu bana çok kof-ti geldi.

0 yorum: