Sayfalar

Memleketimize Dünyanın En Hızlı İnterneti




Dünyanın en hızlı interneti fiber internet, Türk Telekom altyapısı ile ülkemizde. Ülkemizde Dünyanın çevresinden 4 kat daha uzunlukta kurduğumuz dev fiber altyapının ülkemizde ulaşmadığı sokak, mahalle kalmayacak.

Fiber internetle en son haberler, filmler, diziler hiç takılmadan izlensin; uzaktaki sevenler yanınıza hiç beklemeden, kesintisiz gelebilsin diye ülkemizde fiber internet altyapısı kurduk. Bundan sonra Türk Telekom fiber optik altyapısını kullanan İnternet Servis Sağlayıcıların sunduğu fiber internet hizmeti ile 6 dakikada DVD, 58 saniyede 300 resim, 4 saniyede ortalama 50 dosya indirebilecek, akıllı evinizde çok akıllı ve çok hızlı bir iletişim ağı kurabileceksiniz.


Türk Telekom fiber altyapı detayları için tıklayınız.

www.facebook.com/TurkTelekom
https://twitter.com/Turk_Telekom

"Türk Telekomünikasyon A.Ş. kurduğu fiber internet altyapısını talep eden internet servis sağlayıcıların hizmetine; internet servis sağlayıcılar da bu hizmeti kendi abonelerine sunmaktadırlar.  Abonelerden kaynaklanan hız kısıtlamaları, sunucuların veya bilgisayarın performansı, hatların yoğunluğu gibi etkenler hizmetin hızını ve kesintisizlik durumunu etkileyebilir. Arthur D Little&Exane BNP Paribas’ın Mart 2011 tarihinde yayınlanan “Superfast Broadband: Catch up if you can” isimli raporunda farklı teknolojiler kıyaslanmış ve sonucunda  fiber internetin en hızlı internet olduğu tespitine yer verilmiştir."

0 yorum: